Welkom bij

PERSYN BVBA

Persyn BVBA is uw specialist voor chauffage, sanitair en elektriciteit. Wij plaatsen ook vloeren en faiences en zorgen voor de installatie van uw vloer- en wandverwarming. Wij bieden de BESTE condities voor een aangenaam wooncomfort!

Sanitair en Elektriciteit

Wij leveren elektriciteit en sanitaire voorzieningen aan het merendeel van onze residentiële en zakelijke klanten, hetzij rechtstreeks, hetzij via overeenkomsten met externe aannemers.

Vloeren en Faiencen

Wij leveren onze gevelbekleding en vloerservice aan zowel commerciële als residentiële klanten, voor klussen van elke omvang. Biedt nu een binnenservice die past bij ons uitstekende exterieurassortiment.

Vloer-en Wand verwarming

Het maakt niet uit wat voor soort verwarmingssysteem u in huis heeft, u kunt geld besparen en uw comfort verhogen door uw apparatuur goed te onderhouden en te upgraden.

ONZE SPECIALITEITEN

Specialiteit complete badkamers & snelst reagerende vloerverwarming 2°C / U

ACTIVITEITEN

Vloer- en Wandverwarming

Vloer- en Wandverwarming

Persyn BVBA is Uw specialist voor complete badkamers en snelst reagerende vloerverwarming 2°C / U . U geniet van een lager energieverbruik en super comfortabele regeling.
Meer lezen

Voordelen vloerverwarming

Voordelen vloerverwarming

Hieronder leest U de voordelen van ons vloerverwarmingssysteem. Bij vragen aarzel niet om ons verder te contacteren!
Meer lezen

Contact

Contact

Persyn BVBA is uw specialist voor chauffage, sanitair en elektriciteit. Wij plaatsen ook vloeren en faiences en zogen voor de installatie van uw vloer- en wandverwarming. Wie bieden de BESTE condities voor een aangenaam wooncomfort!
Neem Contact Op

CONTACT PERSYN BVBA

Adres

Berchemweg 261
9700 Oudenaarde

Email

info@persynbvba.be

Telefoon

PIETER: 0472 26 64 28

Telefoon

HUGO: 0476 98 22 99